Tuunikalatort
Koostis
18 viilu Mitmevilja
Röstsaia2 tk tuunikala tükid tomatikastmes
1 tk porrulauk
3 tk keedetud muna
2 dl hapukoor
2 dl majonees
Sidrunipipar
Sool
Kaunistuseks
3 dl
majonees3 tk keedetud muna
Kirsstomateid
Tilli, murulauku
Valmistamine
Tükelda porru, lisa hakitud munad, tuunikalakonservid,
hapukoor ja majonees ning sega. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Laota
kolmandik koorikuta röstsaia viilu kandikule ning kata poole täidisega. Kata
see röstsaiadega ning lisa ülejäänud täidis. Pane täidise peale ülejäänud
röstsaiad, kata see õhukese majoneesi kihiga ning jäta tort üheks ööks külma (
osa majoneesi jäta järgmiseks päevaks tordi peale panemiseks, et saaks tordi
värske majoneesiga katta). Kaunista vahetult enne serveerimist.

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar