teisipäev, 20. jaanuar 2015


Tuunikalatort

Koostis
18 viilu Mitmevilja Röstsaia
2 tk tuunikala tükid tomatikastmes
1 tk porrulauk
3 tk keedetud muna
2 dl hapukoor
2 dl majonees
Sidrunipipar
Sool

Kaunistuseks
3 dl majonees
3 tk  keedetud muna
Kirsstomateid
Tilli, murulauku

Valmistamine

Tükelda porru, lisa hakitud munad, tuunikalakonservid, hapukoor ja majonees ning sega. Maitsesta soola ja sidrunipipraga. Laota kolmandik koorikuta röstsaia viilu kandikule ning kata poole täidisega. Kata see röstsaiadega ning lisa ülejäänud täidis. Pane täidise peale ülejäänud röstsaiad, kata see õhukese majoneesi kihiga ning jäta tort üheks ööks külma ( osa majoneesi jäta järgmiseks päevaks tordi peale panemiseks, et saaks tordi värske majoneesiga katta). Kaunista vahetult enne serveerimist.

 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar