neljapäev, 27. november 2014

Valge šokolaadi trühvlid  jõhvikate ja sidruniga

Koostis:
1 dl vahukoort
ühe sidruni riivitud koor
1 tl mett
200 gr valget šokolaadi
2-3 spl kuivatatud jõhvikaid                                                                                                                     1 vahvel
Katteks 200 gr valget šokolaadi ja kuivatatud jõhvikaid


Valmistamine:
Kuumuta vahukoor ning lisa sinna sisse sidrunikoor. Lase keema tõusta. Jäta umbes 15 minutiks tõmbama. Samal ajal haki šokolaad. Lase koorel uuesti keema tõusta ning kurna sidrunikoor välja. Lisa mesi, sega ning kalla koor šokolaaditükkidele peale. Sega kuni ühtlase massi tekkimiseni. Lisa hakitud jõhvikad , vahvel ning jäta segu külmkappi tahenema. Tugevaks tõmbunud täidisemassist vormi pallikesed. Sulata kattešokolaad ning kasta täidisepallid šokolaadi sisse. Pane peale üks jõhvikas. Lase jahedas taheneda.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar