Singi-juustu võileivatort
18
viilu Leiburi täisteraröstsaia
9
viilu Leiburi mitmevilja röstJuustutäidis:
150 g juustu
3 küüslauguküünt
3 dl majoneesi
Singitäidis:
200 g sinki
4 keedetud muna
0,5 pikka kurki
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu
1 dl majoneesi
Peale:
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu
2 dl majoneesi
Kaunistamiseks:
Tomatit, riivjuustu, vutimuna, tilli, murulauku
Kõigepealt sega kokku täidised. Juustutäidise tarbeks purusta küüslauguküüned, lisa riivitud juust ja seejärel sega need majoneesiga.
Singitäidise valmistamiseks keeda 4 muna. Tükelda sink , kurk ja munad. Lõpuks sega need toorjuustu ning majoneesiga.
Lõika saiaviiludelt servad. Lao kandikule üheksa täisteraröstsaia viilu ning kata need paksult juustutäidisega. Teise kihina kasuta mitmevilja röstsaia. Lao saiaviilud juustutäidisele ning kata need omakorda singitäidisega. Kõige peale lao taas täisteraröstsaia viilud.
Sega toorjuust ja majonees ning määri sellega tort nii pealt kui ka külgedelt.
Hoia toidukilega kaetud tort üleöö külmas (maitsestumiseks piisab ka 5 tunnist). Kaunista.
Kasutada võib igasugust röstaia või leiba.
Kuna tort sai tehtud väikevenna sünnipäevaks, siis tuli ta selline J
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar