esmaspäev, 5. mai 2014


Singi-juustu võileivatort


18 viilu Leiburi täisteraröstsaia
9 viilu Leiburi  mitmevilja röst
Juustutäidis:
150 g juustu
3 küüslauguküünt
3 dl majoneesi
Singitäidis:
200 g sinki
4 keedetud muna
0,5 pikka kurki
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu
1 dl majoneesi
Peale:
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu
2 dl majoneesi
Kaunistamiseks:
Tomatit, riivjuustu, vutimuna, tilli, murulauku

Kõigepealt sega kokku täidised. Juustutäidise tarbeks  purusta küüslauguküüned, lisa riivitud juust ja seejärel sega need majoneesiga.
Singitäidise valmistamiseks keeda 4 muna. Tükelda  sink , kurk  ja  munad. Lõpuks sega need toorjuustu ning majoneesiga.
Lõika saiaviiludelt servad. Lao  kandikule üheksa täisteraröstsaia viilu ning kata need paksult juustutäidisega. Teise kihina kasuta mitmevilja röstsaia. Lao saiaviilud juustutäidisele ning kata need omakorda singitäidisega. Kõige peale lao  taas täisteraröstsaia viilud.
Sega toorjuust ja majonees ning määri  sellega  tort  nii pealt kui ka külgedelt.
Hoia  toidukilega kaetud  tort  üleöö külmas (maitsestumiseks piisab ka 5 tunnist). Kaunista.
Kasutada võib igasugust röstaia või leiba.
Kuna tort sai tehtud väikevenna sünnipäevaks, siis tuli ta selline J

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar