Kanasupp
Koostis:2 tk kanakoib
2 l vesi
2 tk porgand
3 tk kartul
Peotäis nuudleid
5 tera pipart
1 tk loorberileht
1 tk sibul
Maitse järgi soola, tilli, murulauku
Valmistamine:
Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt
vaht. Kui vahtu enam ei tule, lisa sibul koos koorega, loorberileht ja musta pipra terad. Tõsta pehmeks keedetud kanakoivad puljongist ja kurna puljong läbi tiheda
sõela. Vala puljong potti tagasi. Lisa kuubikuteks lõigatud porgand, veidi hiljem kartul ja keeda köögivili pehmeks. Lisa keetmata nuudlid. Eemalda kanakoibadelt liha ja lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa supile.
Serveerimisel lisa tilli ja murulauku.
Serveerimisel lisa tilli ja murulauku.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar