kolmapäev, 7. mai 2014


Kanasupp
Koostis:
2 tk kanakoib
2 l  vesi
2 tk porgand
3 tk kartul
Peotäis nuudleid
5 tera pipart
1 tk loorberileht
1 tk sibul
Maitse järgi soola, tilli, murulauku

Valmistamine:
Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Kui vahtu enam ei tule, lisa sibul koos koorega, loorberileht ja  musta pipra terad. Tõsta pehmeks keedetud kanakoivad puljongist ja kurna puljong läbi tiheda sõela. Vala puljong potti tagasi.  Lisa kuubikuteks lõigatud porgand, veidi hiljem kartul ja keeda köögivili pehmeks. Lisa keetmata nuudlid. Eemalda kanakoibadelt liha ja lõika liha väiksemateks tükkideks ning lisa supile.
Serveerimisel lisa tilli ja murulauku.
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar