Tuunikala võileivatort
Koostis:
2 tk
röstsaia2 tk tuunikalakonserv vees
1 tk porrulauk
3 tk keedetud muna
2 dl hapukoort
2 dl majoneesi
Sidrunipipar
aroomisool
Kaunistamiseks:
3 tk keedetud muna
1 tk punane paprika
1 tk pikk kurk
1 tk tomat
Valmistamine:
Lõika porru
õhukesteks rõngasteks ja sega tuunikala
ning hakitud keedetud munadega. Lisa koor ja majonees ning maitsesta
sidrunipipra ja aroomisoolaga. Laota kandikule 6 röstsaia viilu. Kui soovid
tordile ilusamat kuju lõika viiludel ääred ära. Täida pealt poole täidisega,
laota uus kiht saia ning kata ülejäänud täidisega. Lõpuks lisa veel üks kiht
saia ja kata tort pealt õhukese majoneesikihiga. Osa majoneesist jäta alles,
see pane peale järgmisel päeval, siis näeb tort ilusam välja. Jäta tort ööseks
külma. Kaunista vahetult enne serveerimist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar