neljapäev, 9. oktoober 2014


Tuunikala võileivatort

Koostis:
2 tk röstsaia
2 tk tuunikalakonserv vees
1 tk porrulauk
3 tk keedetud muna
2 dl hapukoort
2 dl majoneesi
Sidrunipipar
aroomisool
Kaunistamiseks:
3 tk keedetud muna
1 tk punane paprika
1 tk pikk kurk
1 tk tomat

Valmistamine:
Lõika  porru õhukesteks rõngasteks ja sega  tuunikala ning hakitud keedetud munadega. Lisa koor ja majonees ning maitsesta sidrunipipra  ja aroomisoolaga.  Laota kandikule 6 röstsaia viilu. Kui soovid tordile ilusamat kuju lõika viiludel ääred ära. Täida pealt poole täidisega, laota uus kiht saia ning kata ülejäänud täidisega. Lõpuks lisa veel üks kiht saia ja kata tort pealt õhukese majoneesikihiga. Osa majoneesist jäta alles, see pane peale järgmisel päeval, siis näeb tort ilusam välja. Jäta tort ööseks külma. Kaunista vahetult enne serveerimist.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar